HjemØnskeliste (0)Min kontoIndkøbskurvTil kassen
Kategorier
  • Hest

  • Islænder

  • Rytter

Vilkår og betingelser

 

PERSONDATAPOLITIK 

Ingen personlige oplysninger der registreres på Rideudstyr.com, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Rideudstyr.com. 
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Rideudstyr.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Rideudstyr.com, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Rideudstyr.com. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 
Den dataansvarlige hos Rideudstyr.com er ejeren Susanne Sørensen. 

REKLAMATIONSRET 
Rideudstyr.com yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Rideudstyr.com indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Rideudstyr.com returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 
Såfremt reklamationsretten udnyttes kan kunden også vælge at møde op på adressen Bjerrevej 416, 7130 Juelsminde og reklamere der. 
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

LEVERING 
Rideudstyr.com sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Rideudstyr.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Rideudstyr.com naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Rideudstyr.com tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 
Levering i Danmark (ekskl. Færørerne og Grønland) udgør 75,00 Dkr. pr. levering. Ved ordrer over 500,00 Dkr. leveres fragtfrit i Danmark. 
Levering til udlandet udgør min. 250,00 Dkr. pr. levering, hvis fragten overstiger 250,00 Dkr. kontaktes kunden. 
Ved levering til lande udenfor EU fratrækkes dansk moms 25%. 

FORTRYDELSESRET 
DER ER 14 DAGES RETURRET PÅ VARER KØBT I NETBUTIKKEN, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU VÆLGER AT FORTRYDE ET KØB, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNDGDE SOM DU MODTOG DEN. NÅR VAREN ER MODTAGET RETUR OG GODKENDT, REFUNDERES KØBSPRISEN TIL DIN KONTO INDENFOR FÅ DAGE. OMKOSTNINGER TIL RETURNERING SKAL DU SELV AFHOLDE. 

DU KAN FORTYDE DIT KØB VED ENTEN AT SENDE VAREN TILBAGE, MØDE OP PÅ VORES ADRESSE, ELLER NÆGTE AT MODTAGE VAREN PÅ POSTHUSET. VORES ADRESSE ER: 
RIDEUDSTYR.COM 
BJERREVEJ 416, VESTERBY 
7130 JUELSMINDE 
Email: info@rideudstyr.com 

BEMÆRK, AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV. 
DET ER IKKE ET KRAV MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØREDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN - EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTTELSEN, REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER FOR BANKKONTO, HVORTIL REFUSION KAN FOREGÅ, KOPI AF EVT. FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE MV. 

Refusion 
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Rideudstyr.com har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.