HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen

Sne, slud og sjask – gå vinteren i møde med et par rigtige gode termoridebukser!

Thursday 25th September 2014

Sne, slud og sjask – gå vinteren i møde med et par rigtige gode termoridebukser!

Vi ved alle sammen, at termo er et rigtig godt isoleringsmateriale, som med god grund bruges i mange produkter. Materialets fordele får du selvfølgelig også i et par termoridebukser. Med andre ord er et par termoridebukser ideelle til at holde kulden ude, når først vinteren rigtig sætter ind. Ud over termoridebukser har vi naturligvis også andre vinterridebukser, som langt hen ad vejen kan klare det danske vintervejr, men med termoridebukser er du helgarderet.

Vi forhandler termoridebukser til lave priser, men går aldrig på kompromis med kvaliteten.

De termoridebukser vi har valgt at præsentere i vort sortiment er nøje udvalg, så både pris er i bund og kvalitet er i top. Alt efter pengepung har vi nogle rigtig gode bud på et par termoridebukser til dig.
Du kan se nogle af vores modeller her .

Går du efter et par termoridebukser, hvor kvalitet og komfort er creme de la creme, så bør du overveje et par termoridebukser fra Mountain Horse.
Disse termoridebukser hedder mere eksakt ”Mountain Horse Polar Breeches” og er et rigtig godt alternativ til heldragten fra Mountain Horse. Disse termoridebukser er vind og vand tætte, har to-vejs lynlåse, der er vandtætte hele vejen op lang sidesømmene, og er ergonomisk udformet ved knæene, så komforten er i top. Et par termoridebukser som virkelig skal prøves!

Termoridebukser har stor isoleringsevne og mange andre fordele – læs mere her!

Fordelene ved et par termoridebukser er først og fremmest, at de har en uovertruffen evne til at modstå vind, vand og kulde. Ydermere er de lette at trække af og på, hvis vejret skifter.
Termoridebukser har lynlåse helt op langs sidesømmene, så de fungerer nøjagtig ligesom et par overtræksbukser. På den måde kan termoridebukser være ideelle, når du både skal opholde dig inde i stalden samt ude i sne og blæst.