HjemØnskeliste (0)Min kontoIndkøbskurvTil kassen

Rideudstyr Horsens - En af Dk's største fysiske butikker med rideudstyr

Wednesday 31st January 2018

Leder du efter en butik med rideudstyr i Horsens? Kun 30 min. i bil fra Horsens finder du én af Danmarks største fysiske butikker med rideudstyr – nemlig rideudstyr.com. Her hos os finder du alt hvad hjertet begærer til både hest og rytter, sortimentet er stort og udvider sig hele tiden i takt med nye kollektioner og nye mærker.

På hylderne finder du udstyr i flere forskellige prisklasser, kvaliteter, farver, designs osv. Vi har noget til enhver smag og ikke mindst pengepung.

Fysisk butik med rideudstyr nær Horsens

Butikken blev etableret tilbage i året 1994 og har dermed mange år med i bagagen. Susanne Sørensen som er ejer af rideudstyr.com har selv været rytter igennem mange år og har derfor også en stor viden omkring hvad der rører sig.

Butikken ligger i sammenhæng med en hyggelig landejendom i smuk natur og selvfølgelig med omkringliggende marker med heste. Hos rideudstyr.com mærker du en stemning og en atmosfære du ikke finder i andre rideudstyrs-butikker. Hos os dufter det af heste og du vil føle dig godt tilpas.

Servicen er i top! Vi lægger stor vægt på en god kundebetjening og en professionel vejledning. Og det ved vores kunder og derfor kommer de altid tilbage. Vi guider vores kunder i anskaffelse af det helt rigtige udstyr, så man er sikre på at man kommer hjem med det helt rigtige – første gang.

Rideudstyr til alle behov

Hos rideudstyr.com er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et hav af forskellige mærker inden for udstyr til både hest og rytter. Sortimentet er stort og hos os finder du alt hvad der er nødvendigt og mere til!

  • ANKY – Udstyr til både hest og rytter med fokus på komfort, kvalitet og brugervenlighed.
  • Accademia Italiana style – Accademia ridebukser I den bedste kvalitet og med den største komfort!
  • Blue Hors – Vi kender alle til de fantastiske plejeprodukter til hest fra Blue Hors. Det finder du selvfølgelig også hos os.
  • Catago – Dette mærke er kendt for deres lækre ridebukser til en absolut fin pris
  • Hilbar – udstyr til islandske heste i høj kvalitet, udviklet i samarbejde med islandske ryttere.
  • HV Polo – Eksklusive, moderigtig og flotte designs til rytteren.
  • Kingsland – Hos Rideudstyr.com finder du Danmarks største udvalg af Kingsland udstyr

Vi har mange flere mærker af rideudstyr i butikken. Du kan på vore online shop finde en oversigt over alle de forskellige mærker vi tilbyder. Vi er helt sikre på at, du finder netop det du står og mangler til enten dig selv eller til din hest.

Du finder os

Du kan finde os både på nettet på www.rideudstyr.com og i butikken på adressen Bjerrevej 416, Vesterby, 7130 Juelsminde, kun ca. 30 minutter i bil fra Horsens. En køretur der bestemt er det hele værd.

Vores åbningstider er fra kl. 10.30 til 17.30 tirsdag til fredag og lørdag fra kl. 10.00 til 13.00.
Vi holder lukket om mandagen.

Har du spørgsmål eller andet er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22716888 eller pr. mail på info@rideudstyr.com. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig Danmarks bedste betjening.