HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen

Et par ordentlige ridestøvler – er et par ridestøvler i læder!

Thursday 25th September 2014

Et par ordentlige ridestøvler – er et par ridestøvler i læder!

 

Stort udvalg i ridestøvler i læder >>

Læder er bare et materiale hvis egenskaber er uovertrufne. Hvis du passer dit læder bare en smule – ja så holder det og fremstår flot år efter år! Samtidig er læder et smidigt materiale, som former sig efter dine fødder og giver dig mulighed for at ånde. Derfor anbefaler vi også, at hvis du skal have et par ridestøvler, som skal holde i mange år, så skal du vælge et par ridestøvler i læder. Det er klart, at læder er et materiale, der er lidt dyrere end visse andre, men pengene er godt givet ud på sigt!

 

Se vores store udvalg i ridestøvler af læder.

Vi forhandler primært ridestøvler i læder og har mange af de kendte mærker. Hos os kan du blandt andet købe ridestøvler i læder i mærker Ariat, Derby, Mountain Horse og Dubarry. Alle mærkerne har ridestøvler, som vi synes har noget rigtig godt at byde på i forhold til prisen. Desuden har vi i vort sortiment både ridestøvler i læder til dressurridning og mere all-round ridestøvler i læder.

 

Allround ridestøvle i læder fra Dubarry

En rigtig flot all-round ridestøvle er modellen Dubarry Galway. Dette par ridestøvler skal næsten ses – så taler billedet for sig selv. Det er dog værd at nævne, at Dubarry Galway støvlen er forsynet med core-tex foer og er forsynet med toplæder, som gør støvlen 100 % vandtæt. Dubarry er kendt fore deres høj kvalitetskrav til læder og et rigtig godt håndværk, så med et par Dubarry Galway støvler, har du ridestøvler i rigtig mange år frem.

 

Ridestøvler i læder til dressurridning – vælg mellem 16 standard kombinationer!

Går du efter en ridestøvle i læder til dressurridning, så har Derby virkelig en Rolls Royce model. Den har et super flot klassisk design og har naturligvis en ekstra høje bue og forstærket skaft. Den er fremstillet og foret i kalveskind og er dermed forsynet med læder af aller højeste kvalitet. Med denne model – Derby Comfort – kan du få specialsyet dine ridestøvler mod et mindre tillæg, så pasformen er helt optimal.