HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen

Ridehjelm – hvilken størrelse? – vi guider dig!

Thursday 25th September 2014

Ridehjelm – hvilken størrelse? – vi guider dig!

Er du på udkig efter en ridehjelm, så har vi et stort udvalg! En ridehjelm skal sidde ordentlig, så den yder den optimale beskyttelse. Derfor er det vigtigt, at du får den rigtige størrelse. Vort sortiment inden for ridehjelme er bredt, så vi kan helt sikkert finde en ridehjelm i den rigtige størrelse til dig. Du kan få en ridehjelm til små hoveder og store hoveder – en ridehjelm til børn og til voksne. Er du i tvivl om størrelse, så kontakt os endelig – vi vejleder gerne, så den ridehjelm du får leveret kommer i den helt rigtige størrelse.

Her finder du et stort udvalg i ridehjelme i alle pris klasser.

Her er et par eksempler som du bla finder i vores webshop:

 

Virkelig lækker ridehjelm i den lidt dyre prisklasse - pris 3200 kr. Tilgengæld får du kvalitet for pengene.

 

 

Global ridehjelm fås i flere farver - brun, sort og en kombination. Her får du en rigtig god billig ridehjelm der lever op til sikkerhedskravene. En rigtig god ridehjelm. Pris 399 kr.

 

 

 

Ridehjelm i smart design og friske farve

Er du til de neutrale farver, så kan du selvfølgelig få en ridehjelm i den kategori hos os, men må der gerne være lidt mere gang i den, så har vi også en ridehjelm, der kan friste dig. Skal det være en fræk pink ridehjelm til din datter eller en super sød ridehjelm i sort med lyserøde hjerter og en sjov hest på, så har vi det. Den sidstnævnte ridehjelm hedder Casco Nori og passer i størresle 50 – 55 cm​ og er helt uimodståelig!

Ridehjelm til de små børn. Præcis en ridehjelm der falder i min lille piges smag.