HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen

Ridebukser, ridejakker …. se den lækre kollektion fra HV Polo!

Thursday 25th September 2014

Ridebukser, ridejakker …. se den lækre kollektion fra HV Polo!

HV Polo har virkelig formået at lave en kollektion af rigtige lækre ridebukser og ridejakker, som du bør unde dig selv at se. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig top moderne kvalitets ridebukser mm. fra blandt andet HV Polo og andre kendte mærker til absolut konkurrencedygtige priser. Er du på udkig efter ridebukser eller noget andet rideudstyr, så er det med andre ord værd at besøge vores online butik – for der er penge at spare. Herunder kan du se links til  alle vores ridebukser fra HV Polo, Mountain Horse og mange flere mærker.

Lad dig friste af HV Polo Fancy Sosa ridebukser

Der er almindelige ridebukser, og så er der de ridebukser, hvor detaljer og materiale giver et ekstravagant udtryk. Sådan et par ridebukser bliver vi simpelthen nødt til at vise dig! Der er tale om HV Polo Fancy Sosa ridebukser Fullbag – brun, som bare er for lækre!

Med syninger i kontrastfarver, baglommer med klap og badge på baglommen og på forlommen, så har disse ridebukser de ekstra detaljer, der gør dem mere interessante end andre ridebukser. Og for at understrege dette, så hører der til disse HV Polo Fancy Sosa ridebukser og et smart, matchende tørklæde, som enten kan bruges på traditionelt vis om halsen eller i ridebukserne som bælte.

Se de uimodståelige HV Polo ridebukser her.

HV Polo rideudstyr til både hest og rytter finder du her.