HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen

Nyt dækken til hest – vi har altid nogle på udsalg!

Thursday 25th September 2014

Nyt dækken – vi har altid nogle på udsalg!

Her finder du dit  nye dækken til hest

Der er mange faste udgifter, der skal betales, når man har en hest. Ud over det kommer der så alt rideudstyret, så som dækken mm., man skal erhverve sig til sin hest. Derfor kan det nogle gange være en god ide at kigge efter noget af udstyret på udsalg. Det er rart indimellem at være heldig at finde f.eks. et dækken til sin hest, som er på udsalg. Vi har altid et dækken eller andet rideudstyr på udsalg i vores butik. Så hold øje med vores hjemmeside, der kommer hele tiden nye varer på udsalg.

Vi har løbende udsalg på alt lige fra dækken til dressursaddel?

Om du mangler et dækken til din hest eller andet rideudstyr, så har vi altid varer løbende på udsalg. Vi forhandler alt i rideudstyr og kan tilbyde vores produkter til absolut konkurrencedygtige priser. Vi har f.eks. et stort udvalg, hvis du leder efter et nyt dækken til din hest. Skal dit nye dækken beskytte din hest mod kulde og vind eller skal dit nye dækken mindske generne fra sommereksem, så har vi altid et dækken, der opfylder dine behov.

Du kan trygt handle på udsalg hos os!

Er du typen som måske tøver lidt, når du finder en vare på udsalg i en online butik, så skal dette ikke afholde dig fra at handle hos os. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til et dækken eller noget andet du leder efter. Har du det bedre med stå med produktet i hånden og f.eks. mærke materialet eller få direkte vejledning i, hvordan f.eks. et dækken fastgøres, så kan du også besøge os i vores fysiske butik.  Du har selvfølgelige også 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, hvad enten det er på udsalg eller ikke.

Vores adresse finder du her:

Rideudstyr.com
Bjerrevej 146, Vesterby*
7130 Juelsminde

Her er et link til vores hjemmeside, hvor du kan finde dit nye dækken: