HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen
Kategorier
  • Blue Hors

  • Hest

  • Islænder

  • Rytter

MONTAR

Montar ridebukser

Som rytter er det vigtigt, at du har et par gode ridebukser - både til når du skal ride, og når du bevæger dig rundt i stalden. Hertil er Montar ridebukser et godt valg. Montar ridebukser er designet ud fra kriterier om funktionalitet, design og pris. Det vil sige, at Montar ridebukser både er funktionelle, har en god pasform, et flot design, er af god kvalitet og står til en overkommelig pris i forhold til, hvor meget du får for pengene. Hos os ved Rideudstyr.com finder du et bredt udvalg af ridebukser fra Montar. Skulle vi ikke have lige den model, som du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, og så gør vi vores bedste for at finde netop denne model frem til dig.

Montar er et populært mærke blandt ryttere - nybegyndere som øvede. Mange oplever også, at hvis de først har haft et par Montar ridebukser, går de ikke tilbage til et andet mærke. Ridebukser skal være behagelige at have på, uanset om du render rundt med en trillebøre eller sidder i sadlen, og det kan et par Montar ridebukser sørge for.

 

20 produkter
20 produkter
3 produkter
3 produkter
34 produkter
34 produkter
5 produkter
5 produkter
2 produkter
2 produkter
3 produkter
3 produkter
12 produkter
12 produkter
2 produkter
2 produkter
4 produkter
4 produkter
3 produkter
3 produkter
2 produkter
2 produkter
1 produkter
1 produkter
1 produkter
1 produkter

Montar ridebukser - så du sidder godt i sadlen

Du finder Montar ridebukser med skind eller silikonegrip, der sørger for, at du sidder godt og stabilt i sadlen. Mange af vores modeller er med fullskind eller fullgrip, men du kan også finde med knæskind, hvilket er skind, der går fra ankel til knæ. Denne type Montar ridebukser er særligt gode, hvis du er springrytter, da de sørger for, at du har en stor frihed til at løfte dig fra sadlen ved spring, samtidig med at du har et godt greb om sadlen.

Montar ridebukser kan du hos os finde i flere forskellige modeller, farver og med broderinger. Du kan blandt andet finde hvide ridebukser, der er perfekt egnet til stævnebrug. Vi har også Jodhpur bukser til de korte støvler og islænderridning. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du finde en model, der passer dig fra Montar.

Mangler du hjælp til noget, skal du endelige tage kontakt til os. Vi ønsker at hjælpe dig så godt som muligt til at finde de rigtige ridebukser. Ridebukser skal føles rigtigt, og det kan derfor være en fordel at bestille mere end ét par hjem. Vi sørger for fri fragt ved køb for mere end 500 kroner, og sender du noget af det tilbage, som du bestiller, kan du glæde dig ved, at du får 14 dages fuld returret.