HjemØnskeliste (0)Min kontoIndkøbskurvTil kassen
Kategorier
  • Hest

  • Islænder

  • Rytter

Nyhedsbrev
* E-mail
Navn 
Timeld Afmeld
 

Islænder

Islænder

Hesteracen islænder er kendt for deres specielle gangarter. Udover skridt, trav og galop besidder de to andre gangarter, nemlig tølt og pas. Disse to ekstra gangarter har, især tølten, har vækket stor interesse hos ryttere i Danmark. Henover de sidste 50 år er antallet af islandske heste i Danmark steget markant.

 

Udover tølt og pas er racen også blevet populær på grund af deres fantastiske blide og rolige temperament. Islænderen er en stærk og robust hesterace og derfor bruges den både til voksne og børn.  

 

Søger du efter islænderudstyr så er du kommet til rette sted. Her hos rideudstyr.com har vi et bredt udvalg af udstyr til både den islandske hest og dens rytter. En del af udstyret til islandske heste er udviklet af ryttere til netop denne hesterace. Det skal dog understreges at man kan bruge stort set alt hesteudstyr til islændere. En islændersadel er dog tit kortere i ryggen og f.eks boots med vægt bruges i forbindelse med konkurrence og forbedring af tølten. Finder du ikke det du søger efter så er du mere end velkommen til at kontakte os.   

Avanceret søgning