HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen
Kategorier
  • Blue Hors

  • Hest

  • Islænder

  • Rytter

KENTAUR

Kentaur sadel

Hvis du leder efter en god og holdbar sadel til din hest? Så er en Kentaur sadel et rigtig godt bud. På rideudstyr.com kan du se et bredt udvalg af Kentaur sadler og finde den der passer bedst til både dig og din hest.

Med en Kentaur sadel er du sikret god kvalitet og innovativt design

Det er vigtigt at du har en god sadel, som fungerer både for din hest og dig selv. Det er derfor også en stor beslutning, da der er stor forskel på ryttere og heste og derfor også, hvilke sadler der passer godt til hvem. Alle har vidt forskellige behov, og vi hjælper dig gerne med at finde den sadel som passer bedst til dig og opfylder de behov, din situation byder på. På den måde kan du altid være sikker på, at du i sidste ende går hjem med den bedst mulige sadel, som opfylder både dine og din hests behov. Har du behov for et sadelbesøg, så har vi også mulighed for at hjælpe dig med det.  Skriv eller ring til os.  

Der er ingen varemærker at vise.

Historien bag virksomheden Kentaur

Kentaur blev grundlagt i 1991 og har derfor mange års erfaring med at producere hesteudstyr. I begyndelsen handlede de udelukkende på det tjekkiske marked men efter stor succes og efterspørgsel, har de udvidet salget af deres produkter på internationalt plan.

Deres formål er altid konstant udvikling, innovation og test af alle deres produkter. Det er en virksomhed som kun vil levere det allerbedste - og derfor altid sørger for at teste deres produkter i samarbejde med topryttere. Det er med til at sikre kvaliteten altid er i top, så du kan være sikker på at få et produkt, som fungerer perfekt.

En af de fordele virksomheden Kentaur har, er at de ejer deres egne sportsstalde, placeret lige ved siden af fabrikken hvor de producerer udstyr. Det betyder de kan teste produkterne af med det samme og få hurtig feedback på kvaliteten.

Sådan er deres sadler lavet

Kentaur sadler er opbygget i klassisk engelsk stil, som typisk er det der bruges her i Europa. Sadlen er bygget over en fleksibel fiberglas bom med forstærkede kopben lavet af stål.

 

Sadlerne består af læder og Kentaur går meget op i at sikre den rette udskæring, så der ikke opstår fejl i det naturlige materiale. De tilbyder to forskellige lædermaterialer til deres sadler; garvet læder og kalveskind.

Det klassiske garvede læder, som bruges til deres sadler, har en tykkelse på 3,8 – 4,0 mm. Sadlerne med denne lædertype kan fås i forskellige farver såsom sort, mørkebrun og tobak. De har også trykt fransk læder, som er et blødt vegetabilsk garvet læder, der kommer med et design ovenpå.

Deres kalveskind er meget blødt og giver rytteren meget komfort og støtte. Durabiliteten er dog ikke så høj, som ved garvet læder. Denne lædertype kan også fås i farverne sort, mørkebrun og tobak.