HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen
Kategorier
  • Blue Hors

  • Hest

  • Islænder

  • Rytter

BACK ON TRACK

Back on Track 

Det særlige ved Back on Tracks produkter er at de er udviklet til at forebygge problemer med led og muskler hos hesten. Back on Track dækkener er fremstillet i det såkaldte funktionstekstil med keramiske partikler som har varmereflekterende egenskaber. Hestens kropsvarme bliver reflekteret, dette er også kendt som infrarød varme.  Varmen udvider blodkarene, der medvirker til den øgede gennemstrømning af blodet. 

Back on Track er at foretrække hvis du gerne vil forebygge skader hos din hest eller hjælpe på allerede opståede skader. Vi har er udvalg af Back on Track dækkener og gamacher til både spring, dressur og stald. 

 

6 produkter
6 produkter
1 produkter
1 produkter
2 produkter
2 produkter
2 produkter
2 produkter

Køb Back on Track hos os

Hvis du står med spørgsmål, der angår Back on Track produkt eller andet af vores udstyr, skal du endelige kontakte os. Vi står gerne klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hos os sørger vi desuden for, at du får gratis fragt ved køb for mere end 500 kroner, og for at din vare er hos dig inden for 2-5 hverdage, så din hest ikke behøver at vente på et kvalitetsdækken. Skulle du af den ene eller anden grund have brug for at returnere, giver vi dig 14 dages fuld returret.