HjemMin kontoIndkøbskurvTil kassen
Kategorier
  • Blue Hors

  • Hest

  • Islænder

  • Rytter

EQUES SADLER

Eques islændersadel 

Hvis du er på jagt efter en sadel til din islænder er Eques sadler en rigtig god løsning. Her får du en sadel, med fokus på kvalitet og innovativt design. Vi tilbyder flere forskellige varianter af Eques sadler, så du altid kan finde den der passer bedst til dig og din hest. Eques sadler er derfor en rigtig god mulighed, hvis du er på udkig efter en sadel, som er designet på baggrund af mange års erfaring og viden om islandske heste.

Vis:
Sorter efter:
Eques champion
17.900,00 kr
Eques Champion er en fantastisk sadel designet med henblik på komfort. Den har ergonomiske knæpud..
Føj til kurv
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til sammenligning
17.900,00 kr
Eques Forma
14.900,00 kr
Eques forma er en sadel af top kvalitets læder og finish, den ligger godt på hesten og hjælper rytte..
Føj til kurv
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til sammenligning
14.900,00 kr
Eques sella soft
13.800,00 kr
Eques Sella er en enkel lags sadel i bedste kvalitet Sadlen har udskiftelig kopjern, i 3 størrels..
Føj til kurv
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til sammenligning
13.800,00 kr

Historien bag Eques sadler

Firmaet Eques begyndte tilbage i 2009, hvor der primært var fokus på sadler til islandske heste. Det blev grundlagt med fokus på livslang erfaring og træning af islandske heste - hvilket er en af grundene til deres produkter altid emmer af høj kvalitet. Alle produkterne bliver testet inden lancering.

Med tiden har Eques udviklet sig til at producere andre produkter til islandske heste udover sadler. Deres primære fokus er altid at lave et produkt, som opfylder en islandsk hests behov, samtidig med at de inkorporerer forbrugerens behov. Det er derfor en kombination, som sikrer, at du i sidste ende får det bedste produkt til både din hest og dig selv.

Sådan er sadlerne lavet

Eques sadler er udviklet og konstrueret, så de kan klare en hård hverdag. Mange sadler i dag har en tendens til at ligge for højt henover hestens manke, hvilket de hos Eques har taget højt for ved at skabe en sadel med et bredt kammer. Desuden har sadlen en fleksibel bom så den let kan tilpasses forskellige hestetyper. Det er også med til at øge friheden til bevægelse, hvilket giver hesten plads til og mulighed for at udvikle sig.

Der bliver lagt stort fokus på, at sadlen skal ligge i balance på hesten. Det betyder, at det dybe punkt på sadlen ligger i midten, og hverken kipper op foran eller bagpå, når den bliver spændt. Der er lavet flere sadelmodeller, så alle ryttere har mulighed for at finde den, som passer bedst til dem selv og deres hest.  

Andre produkter til islændinge

Det er ikke kun Eques sadler, vi udbyder til islændinge, men også mange andre velegnede produkter.

Du kan blandt andet finde et bredt udvalg af beklædningsgenstande til islænder ryttere, samt et stort udbud af forskelligt tilbehør til islandske heste. Fordi den islandske hest er en helt særlig race, kræves der også ofte specialtilbehør. Islandske heste har for eksempel meget lang og tyk pels, hvor det er oplagt at bruge børster og strigler, som er særligt lavet efter det behov. Der findes rigtig meget forskelligt tilbehør til islandske heste, og du kan se et bredt udvalg her på vores hjemmeside.